Hvem er vi?

Marianne Juelsgaard – Mariannes største passion er arbejdet med at ændre tankemønstre, så de automatisk støtter den forandring personen ønsker at opnå og gør det muligt at ændre adfærd. Hun ejer firmaet MentalForandring og blev i 2019 kåret som Årets Mentaltræner af BDMT.

Som ICI certificeret Coach & Mentaltræner med mange års erfaring med personlige udviklingsforløb både på hold og 1:1 har hun hjulpet et hav af mennesker med at skabe bevidsthed om deres tanker, så de ved, hvad der blokerer, og hvordan de kommer videre. Altid med det formål, at enhver selv må tage ejerskab og lederskab i deres liv.

Uddannelsesmæssigt har Marianne en cand.merc i Corporate Communication, en BA i Dansk & Retorik, en pædagoguddannelse og diverse kurser inden for selvudvikling og kommunikation. Marianne har med MentalForandring bl.a. samarbejdet med Muskelsvindfonden, EmpowerMind Danmark og Dansk Musiker Forbund.

Mette Gert Nielsen – Mettes arbejdsmæssige drivkraft er at støtte mennesker i at se deres unikke sider og blive en autentisk udgave af sig selv. Hun hjælper kognitivt med at ændre tanke- og adfærdsmønstre og kropsligt ved at hjælpe med at give slip på de fysiske begrænsninger, der er hæmmende i at leve frit.

Mette ejer firmaet MG-Coaching og hendes force er, at hun som fysioterapeut og ICI Coach & Mentaltræner formår at koble krop, sind og ånd og se sammenhænge herimellem. Ved at arbejde både fysisk og mentalt støtter hun mennesker til en helhedsorienteret og effektiv personlig udvikling.

Mette har en bred viden og mange års praktisk erfaring både som fysioterapeut og coach, herunder 1:1 samtaler og holdforløb. Derudover har hun undervist på familiecamps og trivselsforløb på skoler.

Uddannelsesmæssigt er Mette fysioterapeut og har en uddannelse i Energibevidst Lederskab samt en lang række kurser indenfor fysioterapi og kognitiv udvikling. Mette samarbejder i MG-Coaching regi bl.a. med Randers Kommune, Body Mind Academy og fysioterapeutiske klinikker.